Beste bezoeker van Landgoed DeLindenbergh.nl,

De mooie luxe bungalows op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen worden nu verhuurd onder de naam De Wilde Roos. Wilt u meer informatie over De Wilde Roos en de mogelijkheden om uw vakantie te boeken in het Vechtdal? Klik dan door naar de nieuwe website van De Wilde Roos.

Graag tot ziens bij De Wilde Roos!

uw gastheer en gastvrouw, Wim en Harriët Weitkamp
www.dewilderoos.nl

Bezoek de Wilde Roos
Vakantiepark

Ervaringen van onze gasten

Lees hier de verhalen van gasten die hun vakantie  hebben doorgebracht op vakantiepark Landgoed de Lindenbergh. Bent u al op vakantie geweest bij Landgoed de Lindenberg? Laat dan uw ervaring achter in ons gastenboek.

Plaats uw ervaring


Uw E-mailadres wordt niet weergegeven.

Challenge Image

Ervaringen

Bekijk ervaring 1 van 9 (Totaal: 9)

Naam:
Annelien van der vegt
Uw ervaring:
Ik heb in November een paar weekjes gezeten met mijn zoon.
Hele lieve mensen,heel zorgzaam.
Niets is teveel.
Het huisje was perfeckt .ik ga er zo weer heen.
Ik moest van mijn zoon zeggen dat hij de honden mist.dank jullie wel.
Gr.Annelien en Damy
13 December 2012
Naam:
Familie van Rossum
Uw ervaring:
Wij hebben het super gehad in Landgoed de Lindenbergh. Erg gastvrije beheerders, en een mooie omgeving. Ruime tuin en ook een nette bungalow!
Het was weer super!

Gr. Familie van Rossum
13 August 2012
Naam:
Danielle
Uw ervaring:
Hier spreekt een enorm trotse dochter!
Van harte gefeliciteerd met jullie Zoover Award!
Meer dan verdiend :)

Liefs Danielle Weitkamp
19 April 2012
Naam:
fam Visser
Uw ervaring:
Onze ervaring is zeer goed, wij willen de Wim en Harriet nogmaals bedanken voor de hulp die wij van hen kregen toen het nodig was. De bungalow was prachtig,er waren zelfs 2 fietsen bij, de Wilde Roos is een heerlijk winkeltje om exclusieve dingetjes te kopen. de omgeving is prachtig, in een woord een aanrader om daar een vakantie door te brengen. Groeten Cor en Annie Visser.
21 October 2011
Naam:
fam van herwaarden
Uw ervaring:
We zijn begin juni geweest zeer mooi huisje mooie badkamer verders prima gegaan een min puntje als je met zes personen zijn is boven geen kast ruimte mooie om geving herhaling graag nog een keer bezoeken
22 June 2011
Naam:
Fam van Dongen
Uw ervaring:
De paasdagen doorgebracht in ons favoriete park !!!
Dit is de negende keer dat we er komen, en dat was zeker niet de laatste keer!!
Weer erg genoten van de rust, het fluiten van de vogeltjes,en het uitlopen van al het groen op het park.
Tot een volgende keer,
Peter Evelien en Timon
van Dongen.
07 May 2011
Naam:
Rinus en Suus Sturm
Uw ervaring:
Van 19-26 september een week doorgebracht op de Lindenbergh. Een mooi en gezellig park met een uitstekend beheer. Geschikt voor 50plussers, mooie fietstochten te maken in de prachtige omgeving. Bij wat minder weer zijn er leuke en interessante museums te bekijken, zoals het streekmuseum Ommen en het tinnenfigurenmuseum. De woningen zijn goed ingericht, de ruimte in en om de woning is uitstekend. Het enige minpunt is dat het bouwterrein, waar niet meer gebouwd wordt, er wat rommelig bij ligt. Zeker voor herhaling vatbaar.
13 October 2010
Naam:
Peter en Lia van de Berg
Uw ervaring:
We hebben een fantastische week gehad op de Lindenberghg. Rustig park je kunt fijne fietstochten maken in de mooie omgeving van Ommen. De bungalow was fantastisch, heerlijk ruim, mooie luxe keuken compleet met vaatwasser, prachtig ingerichte badkamer, er was zelfs een tweede toilet aanwezig. De bedden waren prima, wij hebben al veel bungalowparken bezocht, maar nog nooit zo;n mooie vakantiebungalow gehad. Dit park is zeker een aanrader voor iedereen die van rust houdt en mooie fietstochten wil maken.
09 September 2008
Naam:
Hans en Pegg van Grafhorst
Uw ervaring:
Van 28 dec. 07 tot 4 jan. 08 verbleven wij met vier personen in bungalow nr. 14. Nog nooit zo'n geweldige bungalow gehad en we hebben er toch al een aantal gezien in Nederland. Alles is aanwezig van een gebaksschotel t/m een wasmachine. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanbeveling voor mensen die van rust en luxe houden. Wim en Harriët jullie hebben het goed voor elkaar. Tot een volgende keer.
02 February 2008