Beste bezoeker van Landgoed DeLindenbergh.nl,

De mooie luxe bungalows op het vakantiepark Landgoed de Lindenbergh in Ommen worden nu verhuurd onder de naam De Wilde Roos. Wilt u meer informatie over De Wilde Roos en de mogelijkheden om uw vakantie te boeken in het Vechtdal? Klik dan door naar de nieuwe website van De Wilde Roos.

Graag tot ziens bij De Wilde Roos!

uw gastheer en gastvrouw, Wim en Harriƫt Weitkamp
www.dewilderoos.nl

Bezoek de Wilde Roos
Vakantiepark zoover award

Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh wint Zoover Award

zoover award 2013

Datum, 17 april 2013.

Vakantiepark Landgoed de Lindenbergh uit Ommen heeft een Zoover Award gewonnen. Daarmee behoort Landgoed de Lindenbergh tot de beste 25 vakantieparken van Nederland. Zij staan zelfs op een tiende plaats van beste vakantieparken in Nederland. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector.

Wim en Harriët Weitkamp ontvingen de Zoover Award dinsdag uit handen van, algemeen directeur van Zoover, Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Zoover in Zeist werd het vakantiepark in het zonnetje gezet met een gouden certificaat.

Het park wordt vooral geprezen om de weldadige rust; de ruim ingerichte luxe bungalows; grote tuinen met veel groen. Uitgebreide fiets- en wandelmogelijkheden in de prachtige omgeving. Het beheer wordt omschreven als zeer vriendelijk en klantgericht. Wim en Harriët geven de gast een gevoel van'thuis komen'.

De Zoover Awards worden voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgereikt. Dit jaar werd de Zoover Award voor de tweede maal uitgereikt aan de hand van een landelijke lijst. De beste 25 vakantieparken van Nederland ontvingen dinsdag een Zoover Award. De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten en zijn daarmee een echte publieksprijs.

Voor een volledig overzicht: www.zooverawards.nl

Naast de Zoover Awards kunnen accommodaties ook in aanmerking komen voor een Zoover Recommended of Highly Recommended. Deze certificaten worden uitgegeven aan goed of zeer goed scorende accommodaties in Europa.